Ρεμπελίσκος

Θυμάστε το Σύνταγμα;

Εχτές ήταν η τελευταία ημέρα της προεκλογικής περιόδου πριν ανοίξουν οι κάλπες για τις ευρωεκλογές. Ο Αντώνης Σαμαράς μάλλον θα είχε δει κάποιο όμορφο όνειρο στην αγκαλιά του Βορίδη και του Άδωνη που τον ρωτούσε επίμονα “το λιμπίζεσαι;”, κι έτσι ο Μεγάλος Ηγέτης (Ελλάς, Ελλάς) Αντώνης Σαμαράς το πήρε απόφαση. Βγήκε στην πλατεία. Και η εικόνα μίλησε από μόνη της. 

Μετά από αμφιθέατρα και κλειστές αίθουσες 50-100 ατόμων η Νέα Δημοκρατία διοργάνωσε την τελευταία προεκλογική της εκδήλωση στην πλατεία Συντάγματος. Την πλατεία που τα τελευταία χρόνια έχουμε γεμίσει κατά δεκάδες χιλιάδες για να αντιταχθούμε στην πολιτική που καταστρέφει μέρα με τη μέρα το μέλλον μας.

Καλύτερη δημοσκόπηση από αυτή την συγκέντρωση δεν μπορούσε να γίνει. Σε μία φωτογραφία, αυτή του Δρομογράφου, αποτυπώνεται η στήριξη που πραγματικά απολαμβάνει η ακροδεξιά παρέα του Αντώνη Σαμαρά. Εκατό άνθρωποι στην πλατεία, χιλιάδες στον φακό του Mega.

Η εικόνα της άδειας πλατείας Συντάγματος στην ομιλία του Αντώνη Σαμαρά είναι ανάλογη της ίδιας της τήρησης του Συντάγματος της χώρας στα χέρια της κυβέρνησης του. Το Σύνταγμα κουρελόχαρτο και στην πλατεία τρεις κι ο κούκος. Θυμάστε πως είναι το Σύνταγμα γεμάτο;

Αυτός ο πρωθυπουργός, με αυτή την ακροδεξιά συμμορία γύρω του, με αυτή την πολιτική πλήρους υποταγής στους δανειστές και απόλυτης παράδοσης δικαιωμάτων και εκτάσεων γης στους τοκογλύφους και τους καρχαρίας που μιλούν από ελληνικά μέχρι σουαχίλι, πιστεύει πως μετά τις ευρωεκλογές θα έχει χρόνο για να ξαναγράψει ο ίδιος μαζί με τον Βενιζέλο, τον Βορίδη, τον Λαζαρίδη, τον Κρανιδιώτη και τους υπόλοιπους φασίστες τον νέο Σύνταγμα της χώρας.

Θα του το επιτρέψουμε;

Single Post Navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: