Ρεμπελίσκος

Συνοδεία ΟΥΦΟ ο Πουτιν στην Αθήνα

putinaraΣτην Αθήνα βρίσκεται ήδη ο Βλαδίμηρος Πούτιν, όπου συναντάται αυτή την ώρα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ο Ρώσος ήρθε για μπίζνες, προσευχή και διασκέδαση. Όμως τα βλέμματα όλων τράβηξαν τα πράσινα ιπτάμενα φώτα που τον συνόδευσαν στον Αττικό ουρανό.

Τον ηγέτη της Ρωσίας υποδέχτηκε ο Πάνος Καμμένος, που στη θέα των ιπτάμενων αντικειμένων φώναξε «καλύψτε τον πρόεδρο, μας ψεκάζουν», για να τον καλμάρει αμέσος ο Βλαδίμηρος λέγοντάς του «μη φουοβάσαι Καμμιένε, δικουά μας είναι τα παιντιά».

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα άγνωστα αυτά ιπτάμενα αντικείμενα τον συνόδευσαν από το Κρεμλίνο μέχρι την Αθήνα και αποτελούν την ουσία της έλευσης του Πούτιν στην Ελλάδα. Σκοπός του είναι να τα διαφημίσει στο ελληνικό και ευρωπαϊκό κοινό, προλαβαίνοντας έτσι τους Αμερικάνους που κάνουν ακόμα δοκιμές στο Αιγαίο.

Μάλιστα, ο Ρώσος εμφανίζεται από το στενό του περιβάλλον ιδιαίτερα εκνευρισμένος από την καμπάνια παρουσίασης που έχουν ήδη ξεκινήσει οι Αμερικάνοι στον πλανήτη. Την κορυφή του παγόβουνου αποτέλεσε η πτώση του αεροσκάφους της Egyptair, για την οποία δύο Τούρκοι πιλότοι δήλωσαν πως ευθύνεται η παρουσία δύο μεγάλων πράσινων φωτεινών αντικειμένων που πετούσαν εκείνη την ώρα στους ελληνικούς ουρανούς.

Με το ΝΑΤΟ σε πλήρη ανάπτυξη στο Αιγαίο και να σφυρίζει αδιάφορα για τα αίτια της πτώσης, τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια, φέρεται να είπε σε έμπιστο συνεργάτη του, παρακολουθώντας το παρακάτω βίντεο.

Η προώθηση των νέων αυτών αεροσκαφών της ρωσικής αεροπορίας αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για τους Ρώσους, γι’ αυτό και ο Πούτιν επέλεξε να αρθρογραφήσει στην αγαπημένη φυλλάδα των ΟΥΦΟ  στην Ελλάδα, Καθημερινή.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του υπουργείου Αμύνης, η στάση της κυβέρνησης ήταν αρνητική, καθώς αξιωματούχος φέρεται να δήλωσε πως έχουμε ήδη αρκετά ΟΥΦΟ στη γη.

Κανείς δεν θα ήθελε να τα δει και να πετάνε.

Single Post Navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: