Ρεμπελίσκος

Παρέμβαση Σαμαρά κατά του Κώστα Αρβανίτη για το «μαλάκα»

μαλκσ

Πριν δύο ημέρες, λίγες ώρες μετά το μακελειό στο Παρίσι που άφησε 12 νεκρούς δημοσιογράφους και σκιτσογράφους του Charlie Hebdo πίσω του, καθώς και την ελευθεροτυπία βαθιά πληγωμένη πλην όμως ζωντανή, ο Έλληνας πρωθυπουργός άρπαξε την ευκαιρία να ξεδιπλώσει το μεγαλείο του. Στην ίδια πρόταση έβαλε τον «βομβαρδισμό» που κατά την άποψή του υπέστη το περιοδικό, τους ισλαμοφασίστες τρομοκράτες, τους πρόσφυγες και το τείχος της ντροπής του Έβρου. Με τη σειρά της, η L’ Express έβαλε απλώς τα κομμάτια του πάζλ στη σωστή τους θέση.

Μία ημέρα μετά, ο διευθυντής του Κόκκινου 105,5 τοποθετήθηκε επί του δημοσιεύματος στο πλαίσιο δημόσιας εκδήλωσης με θέμα την «Κρατική βία στα χρόνια των μνημονίων και ο ρόλος των ΜΜΕ».

Εκεί ο γνωστός δημοσιογράφος δήλωσε μεταξύ άλλων πως «Είναι πάρα πολύ ζόρικο για μένα να λένε τον πρωθυπουργό της χώρας μου μαλάκα. Και το πρόβλημα δεν είναι ότι το λένε, είναι ότι είναι».

Η πρώτη αντίδραση από τη Συγγρού ήταν της Μαρίας Σπυράκη, που παραδόξως δεν δήλωσε πως θα μηνύσει τη γαλλική εφημερίδα όπως ο Δένδιας με τον Guardian. Αντί αυτού, ζήτησε την απομάκρυνση του Κ. Αρβανίτη από τον ραδιοφωνικό σταθμό που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ωστόσο, μετά τις άδοξες προσπάθειες της Μαρίας, ο Αντώνης Σαμαράς αποφάσισε να προχωρήσει σε δημόσια δήλωση για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Η δήλωσή, του αποκλειστικά στον Ρεμπελίσκο:

Single Post Navigation

One thought on “Παρέμβαση Σαμαρά κατά του Κώστα Αρβανίτη για το «μαλάκα»

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: