Ρεμπελίσκος

Φόρος τιμής στον Κάρολο Παπούλια

Η Ανασκόπηση είναι το νέο εγχείρημα του thepressproject.gr. Θα ευχόμουν καλή αρχή, αν και το αποτέλεσμα ήταν κάτι παραπάνω από ελπιδοφόρο και η αρχή κάτι παραπάνω από εξαιρετική. Καλό δρόμο, μιας και τον χαράσσει μια τέτοια προσπάθεια. Μπορείτε να το υποστηρίξετε εδώ.

Τι είναι η ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ

Η Ανασκόπηση είναι σατιρική δημοσιογραφική εκπομπή που προορίζεται για το διαδίκτυο. Ο σκοπός μας είναι να γελάμε όταν κάτι είναι αστείο και να μη γελάμε καθόλου όταν κάτι δεν είναι αστείο.

Αυτό σημαίνει ότι θα συγκεντρώνουμε υλικό από τα κατορθώματα των ηρώων της σύγχρονης πολιτικής και θα το συνδυάζουμε με πρωτότυπη δημοσιογραφική έρευνα.

Είτε πρόκειται για θέματα που έχει ήδη πραγματευτεί το ThePressProject είτε για κάτι που πρωτοπιάνουμε στα χέρια μας, θα υπάρχει πάντοτε η αξίωση να προσφέρουμε φρέσκιες πληροφορίες με πρωταρχικό κριτήριο να είναι σημαντικές για μας και τους αναγνώστες μας και να μην είναι πασίγνωστες.

Παρουσιάζει και επιμελείται ο Κωνσταντίνος Πουλής. Την παραγωγή έχει αναλάβει ο Κώστας Εφήμερος. Την έρευνα κάνει η δημοσιογραφική ομάδα του TPP και τα κείμενα γράφονται από ομάδα συγγραφέων που περιλαμβάνει τους Μυρτώ Αρετάκη, Ελισσαίο Βλάχο, Κώστα Εφήμερο, Νίκο Μιχαλίτση, Δημήτρη Μπούνια, Χρήστο Ντάτσιο, Παντελή Παντελόγλου, Κώστα Παστρίμα, Κωνσταντίνο Πουλή και Ελίζα Τριανταφύλλου.

Την Παραγωγή της ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗΣ έχει αναλάβει το ThePressProject. Η παραγωγή γίνεται σε συνεργασία και με το theblob.gr

Υπεύθυνος για το Νόμο: Κώστας Εφήμερος

Single Post Navigation

One thought on “Φόρος τιμής στον Κάρολο Παπούλια

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: