Ρεμπελίσκος

Ματιασμένος ο Κασιδιάρης

Η ιστορία είναι ήδη γνωστή. Υφυπουργός της κυβέρνησης Σαμαρά, και μάλιστα στο υπουργείο Παιδείας, καρατομήθηκε μετά από «λεκτικό διαξιφισμό» με τη Λιάνα Κανέλλη. Το μόνο που έκανε ήταν να πει φωναχτά αυτό που πολλοί βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και του ΠΑΣΟΚ, ψιθυρίζουν από πρόπερσι στους διαδρόμους της βουλής. Απόδειξη πως η ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς κυβερνά ακόμα τον τόπο.

«Θέλεις Κασιδιάρη» φώναξε ο Γιώργος Στύλιος, που μόλις που πρόλαβε να δει το όνομά του να αναφέρεται στον τύπο, είδε την έξοδο από το υπουργείο.

Η φράση αυτή του βουλευτή εξόργισε τον Αντώνη Σαμαρά, αφού η εντολή προς τους βουλευτές του είναι ρητή. Οποιαδήποτε αναφορά σε χρυσαυγίτες απαγορεύεται.

«Τόσους φασίστες έχουμε στο κόμμα! Χάθηκε να αναφέρεις έναν Πλεύρη, έναν Άδωνι, έναν Βορίδη που να με πάρει ο διάολος!»

Από την άλλη, ο Κασιδιάρης που είδε το όνομά του να μονοπωλεί για ακόμα μία φορά την επικαιρότητα ένιωσε έντονη δυσφορία. Σύμφωνα με τους γιατρούς της φυλακής, είναι πολύ ματιασμένος, χασμουριέται συνέχεια και έχει έντονους πονοκεφάλους.

Μετά από ειδικό αίτημα του προς τον διευθυντή των φυλακών θα του επιτραπεί να κατεβάσει ειδική εφαρμογή ξεματιάσματος.

Το σημερινό περιστατικό πάντως γέμισε με ερωτηματικά την εκπαιδευτική κοινότητα.

Με υπουργό τον Λοβέρδο που θαυμάζει «το κίνημα της Χρυσής Αυγής» και έχει υπάρξει κυνηγός κεφαλών ιερόδουλων, σύμβουλο τον Ανατολάκη που γαλουχήθηκε στο ΛΑΟΣ, και υφυπουργούς κάτι τύπους σαν τον Στύλιο, πως και δεν έχουν μπει ακόμα τα ΜΑΤ στα σχολεία που γίνονται καταλήψεις;

ΥΓ. Σε ένα άλλο, παράλληλο σύμπαν, οι υφυπουργοί και οι υπουργοί της κυβέρνησης Σαμαρά κάνουν πραγματικότητα αυτό που ονειρεύονται.

Ξαμολάνε αμολητούς τους Κασιδιάρηδες και τους Λαγούς του καθεστώτος, ώστε μαθητές, φοιτητές, εκπαιδευτικοί, νοσοκομειακοί, δημόσιοι υπάλληλοι, ελεύθεροι επαγγελματίες και όλης της γης οι κολασμένοι να βρουν τον δάσκαλό τους.

Εκεί έγκειται η και λάθος ερμηνεία που ανέφερε ο Στύλιος ως δικαιολογία.

Δεν ήθελε να πει «θέλετε Κασιδιάρη» αλλά «Ε ρε Κασιδιάρης που σας χρειάζεται».

 

 

Single Post Navigation

One thought on “Ματιασμένος ο Κασιδιάρης

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: