Ρεμπελίσκος

Η σύζυγος του Τζορτζ Κλούνεϊ αναλαμβάνει και την επιστροφή του Χριστοφοράκου

Αφού το μοντέλο του υπουργείου Πολιτισμού, με τον διορισμό της συζύγου του Τζορτζ Κλούνεϊ φάνηκε να λειτουργεί, το υπουργείο Δικαιοσύνης ζήλεψε και αποφάσισε να υιοθετήσει ένα αντίστοιχο project. Επειδή όμως τα λεφτά δεν φτάνουν για να προσληφθεί και η σύζυγος του Τζόνυ Ντεπ, ο πρωθυπουργός θα της προτείνει μία μικρή αύξηση. Ένα μικρό ακατοίκητο νησί ας πούμε.

Η κυρία Κλούνεϊ ανέλαβε να διεκδικήσει τα μάρμαρα του Παρθενώνα και γι’ αυτό βρέθηκε στη χώρα μας αυτές τις ημέρες.

Ευτυχώς, η βασική διεκδικήτρια των εθνικών μας συμβόλων, που είναι και σύζυγος Κλούνεϊ και γι’ αυτό είναι τρομερή επιλογή για τη θέση, έφαγε καλά στην Ελλάδα. Φρόντισε ένας από τους εθνικούς μας σεφ, όχι μόνο να την ταΐσει, αλλά και να μας ενημερώσει γι’ αυτό.

Όπως φρόντισαν τα κανάλια να μας ενημερώσουν για κάθε μικρό και μεγάλο κουτσομπολιό που θα μπορουσαν να σκεφτούν οι δημοσιογράφοι που τιμούν τη δημοσιογραφία καταγράφοντας το πότε έκλασε η Αμάλ, και πότε πήγε προς νερού της.

Η Αμάλ Αλαμουντίν έχει κάνει κι άλλα, αλλά σύμφωνα με τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης η μεγαλύτερή της επιτυχία είναι που έπεισε τον Κλούνεϊ να την παντρευτεί.

Κατά τ’ άλλα, η Λιβανέζα είναι συνήγορος του Τζούλιαν Ασάνζ χάρη στον οποίο έχουμε τα wikileaks ενώ είναι σύμβουλος του ειδικού απεσταλμένου του ΟΗΕ στη Συρία, Κόφι Ανάν.

Αυτό που κανείς όμως δεν λέει, είναι πως η συνεργασία με την σύζυγο Κλούνεϊ είναι ο σημαντικότερος καρπός της υπουργίας Παναγιωτόπουλου, του προηγούμενου τέρατος Πολιτισμού πριν από τον Τασούλα, που αλληλογραφούσε συχνά με τον σύζυγό της.

Μάλιστα, σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες κατευθείαν από το Χόλυγουντ, ο κόκκινος Πάνος μεσολάβησε ώστε να τα βρει το ζευγάρι και να πειστεί ο Τζορτζ να την πάρε. Κι αυτό η Αλαμουντίν δεν το ξέχασε ποτέ.

Βέβαια, το πρόβλημα είναι πως μετά τον Τασούλα, η δικηγόρος θα πρέπει να συνεργαστεί και με τον υπουργό Αθανασίου για να διεκδικήσει τον επαναπατρισμό του Χριστοφοράκου, που τον κρατούν οι Γερμανοί για πάρτη τους.

Ποιός είπε πως η δουλειά του δικηγόρου-συζύγου του Τζορτζ Κλούνεϊ είναι εύκολη;

Ωστόσο, η εν λόγω δικηγόρος καθώς και το δικηγορικό γραφείο που εκπροσωπεί στάθηκαν πολύ τυχεροί. Όλα δείχνουν πως αναλαμβάνουν τη δουλειά της διεκδίκησης των μαρμάρων μέσω δικαστικής οδού, χωρίς προηγουμένως να έχει υπάρξει διεθνής διαγωνισμός. Όπως σε κάθε πολιτισμένη χώρα.

Άλλωστε, ολόκληρος Κλούνεϊ βρίσκεται στο πλευρό της. Τι διαγωνισμούς και κουραφέξαλα να κάνουμε;

Πάντως, η πανέμορφη διεκδικήτρια των μαρμάρων του Παρθενώνα ήδη δέχτηκε πρόταση, σε περίπτωση που μείνει άνεργη, να τραγουδήσει στην παραλιακή στο πλευρό της Φουρέιρα. Με έναν όρο.

Να μην κάνει σγουρά τα μαλλιά της και γυαλίσει του Σαμαρά. Όχι του Αντώνη, του άλλου.

Single Post Navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: