Ρεμπελίσκος

Δώδεκα πόντοι για τον Μπέο

Όταν εξελέγη με την ψήφο της πλειοψηφίας των πολιτών του Βόλου, η μισή Ελλάδα έπεσε από τα σύννεφα. Ταυτόχρονα έπεσε και η ύπόλοιπη, με αποτέλεσμα να αναρωτιώμαστε όλοι ποιοί εξωγήινοι κατεβαίνουν στη Γη σε κάθε εκλογική αναμέτρηση και εκλέγουν αυτές τις φάτσες. Ο Αχιλλέας Μπέος είναι δήμαρχος Βόλου και τα μέχρι τώρα πεπραγμένα του δεν αφήνουν περιθώριο για καμία παρεξήγηση.

Από την πρώτη Σεπτεμβρίου που ορκίστηκε, έχει προλάβει να κλείσει το μάτι στη Χρυσή Αυγή μην εκδίδοντας ψήφισμα στη μνήμη του Παύλου Φύσσα, να απειλήσει δημοσιογράφο στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής πως θα τον χαστουκίσει, να χλευάσει άλλη δημοσιογράφο για το ύψος της αποκαλώντας την “νάνο”, και μόλις πριν λίγες ημέρες να κάνει δώρο στην ίδια δημοσιογράφο ένα ζευγάρι δωδεκάποντες γόβες για να “καλύψουν την διαφορά”.

Δεν ξέρω πόσο εκφράζει τον κόσμο του Βόλου ένας τέτοιος δήμαρχος. Άλλωστε, δεν μπορεί και κανένας από τους ψηφοφόρους του να επικαλεστεί τις δικαιολογίες των ψηφοφόρων των κανονικών χρυσαυγιτών.

Όλοι γνώριζαν ποιον ψήφιζαν.

Ακόμα ξέρω πως Μπέος δεν υπάρχει ένας σε όλη την Ελλάδα. Είναι πολλοί οι δήμοι και οι κοινότητες που έχουν την τιμή να στολίζουν τις Αρχές τους άνθρωποι σαν αυτόν.

Όσο τέτοιες συμπεριφορές δεν τιμωρούνται και δεν στηλιτεύονται από ολόκληρες τις κοινωνίες στις οποίες συμβαίνουν, τόσο το τέρας θα ξεδιπλώνει το προσωπείο του.

Το αυγό του φιδιού έχει σπάσει, τα φίδια τριγυρνούν ήδη ελεύθερα και η μόνη συνταγή είναι αυτή του Άη Γιώργη.

Παρόλα αυτά, όσοι θεωρείτε χιουμοράκι το να κοροϊδεύεις κάποιον για το ύψος του ή να απειλείς δημόσια κάποιον που επιχειρεί να κάνει την δουλειά του, κάντε λιγάκι υπομονή.

Θα έρθουν και για σας. Και τότε δεν θα είναι αστείο.

ΥΓ. Μπράβο στο ΚΚΕ που τήρησε την ακεραιότητά του και δεν στήριξε τον αντίπαλο του αποφυλακισμένου ποδοσφαιρικού παράγοντα.

Single Post Navigation

Leave a comment