Ρεμπελίσκος

Τον νόμο 4000 επαναφέρει η κυβέρνηση κατά των ατάκτων μαθητών

Δεν πρόλαβε η εκκλησία να εκφράσει την αγωνία της για το μέλλον και τη σταδιοδρομία του νεαρού ποιμνίου της, και ενεργοποιήθηκαν αμέσως τα ακμαία αντανακλαστικά του ίδιου του πρωθυπουργού.

Ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ ο χρυσαυγίτης, στον αγιασμό του Ζαννείου Γυμνασίου και Λυκείου και κατα τη διάρκεια ενός ακόμα κηρύγματος γεμάτου αγάπη και συμφιλίωση για όσους μας μοιάζουν και ψηφίζουν Χρυσή Αυγή, είδε τους μαθητές να εξωκείλουν, μιλώντας την ώρα που ο εκπρόσωπος αυτός του θεού λειτουργούσε σε πλήρη σύμπνοια με τον δημιουργό του.

Η συμπεριφορά των μαθητών ήταν ένα ξεκάθαρο καμπανάκι κινδύνου για την ροπή των νέων αυτών ανθρώπων προς την αμετροέπεια και την ασέβεια, γεγονός που ενεργοποίησε τους αισθητήρες του πατέρα αυτού της εκκλησία, που μυρίζεται τους κομμουνιστές από χιλιόμετρο.

Ο μητροπολίτης δεν δίστασε να ξεσκεπάσει τους κομμουνιστές που κρύβονταν στο ποίμνιο με το προσωπείο ενός αθώου έφηβου.

Η επίθεση του μητροπολίτη στους μικρούς αυτούς διαβόλους, μόλις και μετά βίας πρόλαβε να χαλάσει τα σχέδια τους, που ήταν έτοιμοι να του αρπάξουν το σπίτι, που δεν είναι άλλο από τον οίκο του Θεού.

Ο Αντώνης Σαμαράς έδωσε αμέσως εντολή να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο και να παταχτεί.

Μετά από την αποκάλυψη αυτή του Σεραφείμ και την εντολή Σαμαρά, ο ίδιος ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος, άμεσα σκέφτηκε και έδωσε εντολή για την εφαρμογή ενός σχεδίου αντιμετώπισης του επικίνδυνου αυτού φαινομένου της κομμουνιστοποίησης των μαθητών, μέσω της απειθαρχίας και της αγένειας.

Έτσι, όσοι μαθητές συλλαμβάνονται να μιλούν την ώρα του μαθήματος, να χρησιμοποιούν “κακές λέξεις” και βρισιές, να αμφισβητούν τον ρόλο της εκκλησίας στο κήρυγμα μίσους και φόβου και να χαζογελάνε μεταξύ τους με αστεία που μόνο οι ίδιοι καταλαβαίνουν, θα οδηγούνται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους “διόρθωσης”.

Εκεί θα εκπαιδεύονται στην ανωτερότητα της φυλής μας, στο μίσος όλων των υπολοίπων λαών εκτός από αυτούς που έχουν λεφτά και στην αγάπη για τον συνάνθρωπο που μισεί και θέλει τους κομμουνιστές, τους ομοφυλόφιλους, τους αντιεξουσιαστές και καθετί διαφορετικό.

Η διαδικασία προβλέπει αρχικά το ξύρισμα των μαθητών γουλί και την περιφορά στους δρόμους της πόλης με την ταμπέλα “είμαι τεντιμπόης” εισπράττοντας τη χλεύη της κοινωνίας. Ακολούθως θα οδηγούνται σε έρημα νησιά όπου θα λειτουργούν οι ειδικά διαμορφωμένοι χώροι “διόρθωσης”.

ΥΓ. Πριν από έναν περίπου μήνα είχα την τύχη να βρεθώ στο γάμο ενός αγαπημένου φίλου, που τελέστηκε από τον σεβάσμιο αυτόν πατέρα της εκκλησίας.

Είμαι σίγουρος πως όλοι οι προσκεκλημένοι στο γάμο του φίλου μου έφυγαν πλήρως ενημερωμένοι για την επικινδυνότητα της ισλαμικής απειλής, την οποία φρόντισε ο μητροπολίτης να αναλύσει κατά την διάρκεια του μυστηρίου.

Μετανοείτε…

Single Post Navigation

One thought on “Τον νόμο 4000 επαναφέρει η κυβέρνηση κατά των ατάκτων μαθητών

  1. Θα έχεις σίγουρα τους λόγους σου… Μπορείς να τον κατηγορήσεις για ό,τι άλλο θεωρείς επιλήψιμο το μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ, αλλά ο χαρακτηρισμός του «χρυσαυγίτη» που του αποδίδεις είναι τελείως άστοχος – έως και συκοφαντικός. Εκτός αν αγνοούσες τις σαφέστατες θέσεις τού Μητροπολίτη ΚΑΤΑ της Χ.Α.

    Ενδεικτικά παραπέμπω σε τυχαίες ιστοσελίδες: κλικ εδώ, κλικ εδώ, κλικ εδώ, κλικ εδώ

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: