Ρεμπελίσκος

Στο ζεύγος Ζαγοράκη-Λίλη το πρωινό του Μέγκα

Μετά το σοκ του χωρισμού του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού, οι ιθύνοντες του μεγάλου (σε χρέη) καναλιού, βρέθηκαν σε αδιέξοδο σχετικά με τους παρουσιαστές της εκπομπής τη νέα σαιζόν. Αναζητούν ένα φρέσκο ζευγάρι, με άποψη και ευφράδεια λόγου, και όλα δείχνουν πως το βρήκαν στο πρόσωπο του ευρωβουλευτή Θοδωρή Ζαγοράκη και της συζύγου του, Ιωάννας Λίλη.

Αφορμή στάθηκε η παρουσία του αιώνιου αρχηγού της Εθνικής Ελλάδας στο πλατό της εκπομπής της Ιωάννας, και η τρομερή επιτυχία που σημείωσε.

Ο εκπρόσωπος 167 χιλιάδων Ελλήνων στο ευρωκοινοβούλιο, είχε υποσχεθεί στη γυναίκα του πως εάν αυτή πάρει εκπομπή, θα πάει καλεσμένος για να παρουσιάσει το πρόγραμμά του στην ευρωβουλή.

Βέβαια, όπως εξομολογήθηκε ο ίδιος, δεν πίστευε ποτέ πως θα πάρει εκπομπή και της το υποσχέθηκε για να μην του τα πρήζει. Όπως όμως εξήγησε ο Θοδωρής, από την στιγμή που η Ιωάννα ξεκίνησε τις εκπομπές, ηρέμισε το κεφάλι του.

Το δέσιμο και η χημεία που έβγαλε το ζευγάρι στην μικρή οθόνη, αλλά και η ευφράδεια λόγου του Έλληνα ευρωβουλευτή ανάγκασε όλα τα κανάλια να εκδηλώσουν ενδιαφέρον.

Ενδιαφέρον επέδειξαν και δύο κανάλια από την Κύπρο, καθώς και ένα συνδρομητικό κανάλι που εκπέμπει το πρόγραμμά του στην νοηματική. Χωρίς ήχο. Αυτή ήταν η πιο ενδιαφέρουσα πρόταση για τον Θοδωρή, αλλά την απέρριψε επειδή τον ήθελαν να την παρουσιάζει μόνος του, και δεν ήθελε να φάει παντόφλα.

Τελικά, προτιμήθηκε η πρόταση του Μέγκα που έχει ασυλία στα χρέη (όπως και ο Ζαγοράκης με αυτά του ΠΑΟΚ), αφού για το πάνελ της εκπομπής έχει ήδη κλείσει τον Γιώργο Καραγκούνη, τον Όττο Ρεχάγκελ και τον Άγγελο Χαριστέα.

Τις ημέρες που ο Θοδωρής θα αναγκάζεται να βρίσκεται στο ευρωκοινοβούλιο, θα συμμετέχει στην εκπομπή με λίνκ από τις Βρυξέλλες. Μαζί του θα έχει και την Μαρία Σπυράκη με την Εύα Καϊλή, που θα κάνουν κι εκείνες τις ευρωβουλευτίνες τις ίδιες ημέρες.

Απολαύστε τον ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Θοδωρή Ζαγοράκη.

Single Post Navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: