Ρεμπελίσκος

Κλήση Βενιζέλου στην Εθνική ομάδα, με ένα νόμο

Ανίκητος σε ακόμα μία μάχη με τον Αντώνη Σαμαρά εμφανίστηκε την Τρίτη ο Βαγγέλης Βενιζέλος, όπου με το μαγικό του ποσοστό διαπραγματεύτηκε με τον πρωθυπουργό τις αποφάσεις της κυβέρνησης για τη σωτηρία της χώρας. Μεταξύ άλλων, έθεσε όρο να κληθεί στην Εθνική ομάδα κάποιος ποδοσφαιριστής που να λέγεται Βενιζέλος, γιατί ο Σαμαράς ήδη έχει τον δικό του και αυτό είναι άδικο.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, είναι επίθεση και πρόκληση προς το ΠΑΣΟΚ και το πρόσωπο του ίδιου, το γεγονός πως στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου παίζει κάποιος Σαμαράς, με αποτέλεσμα το όνομα του πρωθυπουργού να γίνεται σύνθημα στα χείλη των Ελλήνων και να του στέλνουν θετική ενέργεια, έστω και καταλάθος, ενώ στον Βενιζέλο στέλνουν αναθέματα.

Όπως λένε στενοί του συνεργάτες, τελευταία ο Βενιζέλος είναι μονίμως ματιασμένος, γιατί όλοι τον βρίζουνε. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να είναι κακόκεφος και να αρχίζουν να σκάνε οι υποθέσεις των υποβρυχίων, της ProtonBank και των άλλων «υποβρυχίων» η μία μετά την άλλη.

Γι’ αυτό αποφάσισε πως θα αλλάξει την τύχη του, και για να το κάνει αυτό, δεν έχει παρά να κάνει ακόμα έναν νόμο που να αφορά τον εαυτό του. Ποτέ δεν είχε ηθικά προβλήματα με κάτι τέτοια.

Μία καλή εμφάνιση σε ένα Μουντιάλ, ένα Γιούρο ή ακόμα και ένα φιλικό, θα βελτίωνε το τσι του αισθητά. Βέβαια και τότε θα ήταν άδικο, γιατί ο Σαμαράς έχει και τη Φουρέιρα, αλλά δεν μπορείς να τα έχεις όλα.

Χώρια που ο Βενιζέλος έχει και αεροδρόμιο, ενώ ο Σαμαράς όχι.

ΥΓ. Μετά από την αρχική αποδοχή του αιτήματος Βενιζέλου, το Μέγαρο Μαξίμου τον ενημέρωσε πως δυστυχώς δεν υπάρχει κάποιος ποδοσφαιριστής με το όνομα Βενιζέλος για να καλέσουν στην Εθνική.

Έτσι αποφασίστηκε να μην κληθεί κάποιος νέος παίκτης, αλλά να παραμείνει στην ομάδα ο Μάνος Σέργιος, που έχει δεθεί με τα παιδιά και έχει μπει στο κλίμα της ομάδας, αρκεί να αλλάξει το όνομά του σε «Μπένυ».

Single Post Navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: