Ρεμπελίσκος

Ο Θεός απουσιάζει, αφήσατε την ψήφο σας στους παπάδες

Η αγωνία του Αντώνη Σαμαρά τις τελευταίες ημέρες χτυπάει κόφτες, αφού βλέπει πως η κατάσταση πλέον έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο και τα επερχόμενα “ατυχήματα” πλησιάζουν. Έχει αντιληφθεί πως το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών αποκλείεται να είναι διαχειρίσιμο με την έκταση που θα έχει η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ. Έχει καταλάβει πως πλέον δεν μπορεί να τρομοκρατήσει τον κόσμο όπως έκανε αυτός και η παρέα του το 2012, ενώ τις κασέτες του Κασιδιάρη διαδέχονται οι “κασέτες” των ξένων ανταποκριτών που αποφάσισαν να του τραβήξουν το χαλί κάτω από τα πόδια και να αποκαλύψουν όσα συνέβησαν πίσω από κλειστές πόρτες για να αναλάβει την εξουσία. Είδε κι αποείδε λοιπόν ο Αντώνης κι αποφάσισε για μια ακόμα φορά να πάει γονυπετής και να ζητήσει τη βοήθεια του Θεού. Τόσες φορές έχουν συνομιλήσει. Για το χρέος, για τη δανειακή σύμβαση. Ακόμα και για να το επιπλήξει για κάτι ατασθαλίες των εκπροσώπων Του. Εκείνος όμως έλειπε. Μάλλον είχε πάει κρουαζιέρα με τον Μαρινάκη.

Ο Αντώνης αποφάσισε την Παρασκευή να πάει απρόσκλητος στην Ιερά Σύνοδο για να κάνει έκπληξη στους παπάδες, και να δει επιτέλους τον Θεό που το έχει παρατραβήξει. Δεν απαντάει σε τηλέφωνα, δεν βγαίνει στις προσευχές. Ούτε με ένα όραμα δεν έχει φωτίσει τελευταία τον Αντώνη.

Ίσως βέβαια γι’ αυτό να ευθύνεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης, που απ’ ότι φαίνεται τελευταία έχει άριστες σχέσεις μαζί Του. Δεν είναι ο πρώτος επιχειρηματίας που τα έχει καλά μαζί Του. Έχει προηγηθεί ο Μελισσανίδης που του αποδόθηκε το οφίκιο του Άρχοντα Κουροπαλάτου της Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας αλλά και ο Σταύρος Ψυχάρης που διετέλεσε Διοικητής του Αγίου Όρους με το οφίκιο του Μέγα Νοταρίου του Οικουμενικού Θρόνου.

Για χάρη του Μαρινάκη ο Θεός μετέφερε πρόσφατα τα εκλογικά του δικαιώματα στον Πειραιά για να ψηφίσει τη Θρυλάρα για δήμαρχο. Γι’ αυτό και έχει βάλει τους παπάδες του να μοιράζουν σακούλες με συσσίτια με το ψηφοδέλτιο του Μώραλη, όπως στην Εκκλησία του Αγίου Ελευθερίου που πολύ καλά μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο.

Ο Θεός μπορεί να ξέρει τι θα ψηφίσει στον Πειραιά και τις αυτοδιοικητικές εκλογές, αλλά απ’ ότι δείχνει το ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών αμφιταλαντεύεται για την ψήφο του στις ευρωεκλογές. Ακριβώς όπως και ο Θεόδωρος Πάγκαλος. Βέβαια ο Θεός δεν θα ψηφίσει Ποτάμι, αφού δια του στόματος του Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαου, έδωσε γραμμή για τις ψήφους που είναι αμαρτωλές, και ο Σταύρος Θεοδωράκης είχε πάντα από κοντά όλους τους αμαρτωλούς στις εκπομπές τους. Δεν φταίει αυτός. Έκαναν ωραία πλάνα και υψηλά νούμερα. Αλλά ο Θεός δεν ξέρει από τηλεόραση.

Συγκεκριμένα, ο Μητροπολίτης εξηγεί σε ειδική εγκύκλιο για την ψήφο στις εκλογές πως «Η ευθύνη γενικά των πολιτικών εκπροσώπων μας είναι μεγάλη. Αυτοί μας χάλασαν. Αυτοί μας έφτιαξαν μία κοινωνία ανεκτική στα ναρκωτικά, ασεβή στα ιερά, άτονη η αναρχική στις αντιδράσεις. Αποποινικοποίησαν τη μοιχεία, νομιμοποίησαν τις αμβλώσεις, θεσμοθέτησαν τον πολιτικό γάμο και τις ανίερες συμβιώσεις, κατήργησαν την αργία της Κυριακής. Και τώρα; Τώρα θέλουν να καίνε τους νεκρούς, να παντρεύουν άτομα του ιδίου φύλου, να παίρνουν τα όργανά μας εικάζοντας τη συναίνεσή μας, να διευκολύνουν τους ανθρώπους να φεύγουν από αυτόν τον κόσμο με πολιτική κηδεία, αδιάβαστοι, δίχως μια προσευχή, δίχως μια ευλογία για την άλλη ζωή, με μοναδική σφραγίδα ένα μικρό ηλεκτρονικό τσιπάκι και ένα τεράστιο ψέμα μέσα και γύρω τους».

Συνεπώς συμπεραίνουμε πως τον τελευταίο καιρό ο Θεός έχει μπλέξει με γαύρους, χρυσαυγίτες και ψεκασμένους, και το γεγονός πως ο Μπαλτάκος δεν βρίσκεται πλέον και τόσο κοντά στο πλευρό του πρωθυπουργού έχει δημιουργήσει τεράστιο χάσμα στις σχέσεις τους.

Βέβαια ο Θεός ξέρει πως ο γιος του Μπαλτάκου είναι βάζελος, γι’ αυτό και φρόντισε να περάσει ΕΔΕ από το Λιμενικό Σώμα. Αλλά και ο Μαρινάκης δεν είχε μέχρι πρότινος μετοχές στο κανάλι του Αλαφούζου; Αυτό δεν φάνηκε να βάζει σε σκέψεις κανέναν. Θα είχε πρόβλημα Εκείνος, που συγχωρεί κιόλας;

Ας γίνει το Θέλημα (των παπάδων) Του λοιπόν…

Single Post Navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: