Ρεμπελίσκος

Τα κουκιά στο μαντηλάκι του Σαμαρά

Aναμένοντας να ξεκινήσει η συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας (μα γιατί τόση δυσπιστία βρε παιδί μου, ο πρωθυπουργός είναι “γυαλί”) έχουν ενδιαφέρον τα κουκιά που θα βρει μέσα στο πουγκί του.

Του κόμματός του τα κρατούν πρόβατα, αλλά κι αυτά καμιά φορά χάνουν το δρόμο τους. Ειδικά αυτά που χαίρονται όταν χρυσίζει η αυγή, αλλά σιχαίνονται και τον πράσινο ήλιο.

Τα κουκιά του ΠΑΣΟΚ θα βρεθούν κι αυτά στο μαντηλάκι του, εκτός από αυτά που έχει φάει ο Βενιζέλος. Κι αν κρίνουμε από το περιβάλλον του Γιωργάκη, αυτά είναι αρκετά (ζωή να ‘χουν).

Για τη ΔΗΜΑΡ δεν έχει και πολύ σημασία. Έτσι κι αλλιώς, μετά την ψηφοφορία θα μετράει μέρες. Είτε το όργανό της θα αποφασίσει να στηρίξει και θα της φύγουν όσοι δεν θέλουν να στηρίξουν, είτε αν αποφασίσει να απέχει, θα της φύγουν όσοι νοσταλγούν το κόκκινο χαλί. Σε κάθε περίπτωση, ο χώρος της κεντροαριστεράς θα την θυμάται πάντα με νοσταλγία.

Από τους ανεξάρτητους, αναζητείται Μαρκόπουλος. Αν και διαδρομή Νουδου-ΑΝΕΛ-μόνος μου-Νουδού, ένας μόνο κατάφερε να κάνει και να επιζήσει. Ο Μαρκόπουλος.

Α, είναι και ο Λοβέρδος εδώ. Κι εκεί. Κι αριστερά. Και δεξιά. Και τσαααακ… στο κέντρο!

Advertisements

Single Post Navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: