Ρεμπελίσκος

Παπαντωνίου Whitening

Νέα στοιχεία προκύπτουν για την υπόθεση των τριών εκατομμύριων που ξέχασε να δηλώσει ο πάλαι ποτέ υπουργός Αμύνης, Γιάννος Παπαντωνίου, και η σύζυγός του. H εισαγγελέας ζητά να ασκηθεί δίωξη για πλημμέλημα στον Γιάννο και για κακούργημα στη σύζυγό του Ρούλα για το ποσό του 1,333 εκατ. ευρώ της λίστας Λαγκάρντ. Ωστόσο, η υπόθεση είναι πολύ απλή, και το σύστημα που πολεμά το ΠΑΣΟΚ ξεκάθαρο.

Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές πλουτισμού του ΠΑΣΟΚ, τα χρήματα προέρχονται από διαφήμιση πολύ γνωστής μάρκας οδοντόκρεμας. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Γιάννος είχε σκοπό να τα δηλώσει, αλλά τελικά αποφάσισε να μην το κάνει.

Καταλυτικό ρόλο στην απόφασή του αυτή έπαιξε η ίδια η οδοντόκρεμα, καθώς πίστεψε πως αφού ξασπρίζει τα δόντια του, θα άσπριζε και τα χρήματά του. Άλλωστε δεν έκανε και κανένα έγκλημα που έκρυψε 1,5 εκατομμυριάκι, γι’ αυτό και αναμένεται να κατηγορηθεί για πλημμέλημα.

Η περίπτωση της συζύγου του είναι πιο περίπλοκη. Η κυρία Ρούλα είχε ένα λογαριασμό στην HSBC εδώ και πολλά χρόνια. Ο λογαριασμός ήταν άδειος και ξεχασμένος. Το πρόβλημα ήταν πως στην λίστα Λαγκάρντ ο λογαριασμός αναφέρεται ανάμεσα σε λογαριασμούς με πολλά χρήματα “μαύρα”, με αποτέλεσμα να κολλήσει κι ο λογαριασμός της συζύγου του πρώην υπουργού. Ποσό 1,3 εκατομμυρίων ευρώ μετακινήθηκε σιγά σιγά, χωρίς να το αντιληφθεί κανείς, στο λογαριασμό της.

Τα στοιχεία προέκυψαν κατόπιν παραγγελίας της εισαγγελέως, κατά την έρευνα για τα εξοπλιστικά που συνεχίζεται, κι όλοι αναμένουν τι άλλο θα σκεφτούν οι σκοτεινές δυνάμεις της κολάσεως για να κατηγορήσουν για ακόμα μία φορά το μαρτυρικό ΠΑΣΟΚ.

Advertisements

Single Post Navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: