Ρεμπελίσκος

Τσιπροκλοπές

Αυτό το κακό που κάνει ήδη στην πολιτική ζωή του τόπου αυτός ο Τσίπρας πρέπει να σταματήσει. Οι κυβερνήσεις που έχουν περάσει από τη χώρα τα προηγούμενα χρόνια, και ειδικά τα τελευταία, πασχίζουν να αποδείξουν συνεχώς το δόλο-φονικό έργο τους, και ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει επιτέλους να απολογηθεί και γι’ αυτό. Να καταδικάσει τη βία, τη σία, ακόμα και τη θεία. Ακόμα κι αν προέρχεται από το Σικάγο.

Ο Βενιζέλος έχει στο σπίτι του τα αμυντικά σχέδια της χώρας. Κάτω από τους φακέλους των υποβρυχίων, και δίπλα στη λίστα Λαγκάρντ. Είναι η μοίρα του βαθιά εργαζόμενου και του εραστή της αδάμαστης και χωρίς αιδώ, δημόσιας γλώσσας. Ειδικά αυτό το «χωρίς αιδώ», το έκανε μόδα. Εδώ, αλλά και αλλού.

Ο μετρ του είδους Πάγκαλος, παρακολουθούσε τους Αμερικάνους πριν ακόμα οι τελευταίοι ανακαλύψουν το facebook. Μάλιστα, ο γόνος της δημοκρατικής αυτής οικογένειας των Παγκάλων, φημολογείται πως σκέφτηκε πρώτος το φατσοβιβλίο του Ζουκεμπεργκ. Δυστυχώς δεν κατάφερε να την κάνει πραγματικότητα επειδή τότε ίσχυε το ασυμβίβαστο.

Κατά τα άλλα, οι Αμερικάνοι παρακολουθούν όλους τους Αμερικανούς, κάτι Ιταλούς, κάτι Γερμανούς και κάτι Ισπανούς. Ακόμη λίγους Κροάτες, μερικούς Ρώσους, Πολωνούς, Βέλγους, κάποιους Ινδούς, όλους τους Αυστραλούς και έναν Πόντιο. Ποιος νομίζετε κρυβόταν πίσω από την παραπομπή Πανίκα Ψωμιάδη;

Η δήλωση του Πάγκαλου για τις παρακολουθήσεις των Αμερικάνων, που παρακολουθούσαν την Αθήνα, που τους παρακολουθούσε πάλι πίσω, χαρακτηρίστηκε ηλίθια, δόλια, ανεγκέφαλη, έως και προδοτική. Μάλιστα του έγινε και μήνυση για αποκάλυψη κρατικών μυστικών, αλλά η ασυλία των βουλευτών μάλλον είναι σαν τα εμβόλια. Την παίρνεις μία φορά, κρατάει για πάντα.

Ακόμα και ο Άδωνης διαφώνησε με τη δήλωση του “τρώω μόνο με παρέα, γιατί μου αρέσει να με κοιτάνε”, αφού θεώρησε πως δεν μπορεί να την κάνει κάποιος πρώην υπουργός Εξωτερικών. Γι’ αυτό και σαν εν ενεργεία υπουργός Υγείας, άρα και ειδικός στα ιατρικά, μας ξεκαθάρισε πως οι μυστικές υπηρεσίες της Γερμανίας δεν είναι δα και παρθένες. Αυτό βέβαια δεν χρειαζόταν να το εξηγήσει ο διακορευτής των ασφαλισμένων, αφού από ναζί μέχρι παρθένα δεν είναι και “ένα τσιγάρο δρόμος”. Εκτός αν δεν έχεις άλλα.

Πάντως η συμπεριφορά του πολιτικού συστήματος της Ελλάδας θα παρουσιάσει τρομερό ενδιαφέρον όταν το Hollywood αποφασίσει να το κάνει ταινία. Αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία, το διεφθαρμένο σύστημα που «έφαγε» τη χώρα και μετά αποφάσισε να την σώσει, να έχει καταστρέψει τους πολίτες της για τα μάτια της Γερμανίας και των εταίρων της, και αμέσως μετά, να χαϊδεύεται με τους Αμερικάνους τόσο λάγνα και να κρεμάει «τους φίλους της» με τόση χαρά.

Η παρθενία γενικά έχει εκλείψει στην Ευρώπη εδώ και αιώνες, αλλά τέτοιες πουτάνες δύσκολα έβρισκες, ακόμα και στις χώρες του Ανατολικού μπλοκ, αμέσως μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης.

Και όλα αυτά, επειδή ο Τσίπρας ψιθύρισε στους βουλευτές του να προσέχουν τι λένε στα τηλέφωνα γιατί παίζουν και κοριοί. Και ερωτώ: Πόσο ακόμα θα καταστρέψει τον πολύπαθο αυτό τόπο ο ΣΥΡΙΖΑ;

Single Post Navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: