Ρεμπελίσκος

Μετανάστες κρατούν σε ομηρία πάνω από 900.000 θέσεις εργασίας

Ούτε το ένα εκατομμύριο δεν φτάνουν οι θέσεις εργασίας που χάθηκαν στη χώρα μας τα τελευταία τέσσερα χρόνια, όπως συμφωνούν Alpha Bank και ΕΛΣΤΑΤ. Ευτυχώς που το λέει και η τράπεζα, γιατί η ΕΛΣΤΑΤ από μόνη της τα φουσκώνει μερικές φορές τα πράγματα. Πάντως το γεγονός δεν πρέπει να εμπνέει καμία ανησυχία, αφού ό Έλληνας πρωθυπουργός ξέρει καλά που βρίσκονται οι 900.000 χαμένες θέσεις εργασίας, και το είπε την Δευτέρα στη Μάλτα.

Σύμφωνα με τον Αντώνη Σαμαρά, η χώρα μας έχει “τόσους παράνομους μετανάστες όσους και ανέργους”. Η δήλωση αυτή, που έγινε μάλιστα παρουσία του υπουργού Προστασίας του Πολίτη (που κοιτάει τη δουλειά του και δέχεται αδιαμαρτύρητα κάθε απόφαση της κυβέρνησης), δείχνει πως οι έρευνες για τις 900.000 χαμένες δουλειές βρίσκονται σε καλό δρόμο.

Κατά τις πληροφορίες, σπείρα παράνομων μεταναστών, έχουν απαγάγει και κρατούν τις χιλιάδες θέσεις εργασίας. Οι διαβόητοι μακελάρηδες του ιδιωτικού, αλλά και δημόσιου τομέα έχουν αρπάξει  μεταξύ άλλων πάνω από 30.000 θέσεις εργασίας στην εκπαίδευση, 10.000 από τις τράπεζες και άλλες τόσες από το χώρο της υγείας.

Παράλληλα, οι μετανάστες έχουν εξαφανίσει 80.000 θέσεις στην κατασκευή κτιρίων, 140.000 σε λιανικό και χονδρικό εμπόριο, ενώ στην κατοχή τους ενδέχεται να υπάρχουν και 43.000 θέσεις στην εστίαση. Σε κάθε περίπτωση οι μετανάστες είναι υπεύθυνοι για ακόμα δεκάδες χιλιάδες χαμένες δουλειές στις υπηρεσίες αποθήκευσης, της ύδρευσης, στον αθλητισμό, στο χώρο των επίπλων, στην εμπορία και επισκευές αυτοκινήτων και στην ένδυση.

Η ελληνικές αρχές πάντως βρίσκονται σε ετοιμότητα σε περίπτωση που κάποιοι αλλοδαποί επιχειρήσουν να βγάλουν από τη χώρα κάποιες από τις χαμένες θέσεις εργασίας, έχοντας ενεργοποιήσει συναγερμό σε τρένα, λιμάνια και αεροδρόμια.

Πάντως η κυβέρνηση, θα μπορούσε να πατάξει την ανεργία, ακριβώς όπως και την λαθρομετανάστευση. Μια ειδική ομάδα αστυνομικών, να αναλάβει να εντοπίσει και να οδηγήσει σε στρατόπεδα συγκέντρωσης τους εκατομμύρια ανέργους που κυκλοφορούν ελεύθεροι ανά την επικράτεια και δεν έχουν ακόμα μεταναστεύσει.

Το σχέδιο Αίολος, θα μπορούσε να σκορπίσει στους πέντε ανέμους την ανεργία. Θα έχει σαν στόχο την συγκέντρωση των ανέργων, ελέγχοντας παράλληλα τις βασικές τους σπουδές, που δεν θα χρησιμοποιήσουν ποτέ. Αφού διασταυρώσει τα στοιχεία, θα ενεργοποιήσει την επόμενη φάση, σχέδιο Άδης, που θα κάνει αόρατους τους ανέργους και το Success Story θα πάρει σάρκα και οστά (στην κυριολεξία), εξανεμίζοντας ανεργία και παράνομη μετανάστευση.

Single Post Navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: