Ρεμπελίσκος

Η κεντροαριστερά της ανακύκλωσης του Ανδρέα Λοβέρδου

Απολύτως απαραίτητη κόλλα θεωρεί τον Φώτη Κουβέλη ο Ανδρέας Λοβέρδος για την προγραμματική σύγκλιση των δυνάμεων του κέντρου και της κεντροαριστεράς, προσπαθώντας να έρθει σε σύγκρουση με τον ιδεολογικό του μπαμπά, Κώστα Σημίτη, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα η Χρυσή Αυγή.

Ο υπουργός Υγείας της καρδιάς μας σημείωσε πως πρέπει η Δημοκρατική Συμπαράταξη να γίνει γρήγορα-γρήγορα γιατί οι εκλογές θα γίνουν εκεί που δεν το περιμένουμε, και ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεφύγει επικίνδυνα, ενώ το ντουέτο Νέας Δημοκρατίας-Χρυσής Αυγής δεν του εμπνέει ιδιαίτερη εμπιστοσύνη, καθώς ο ίδιος έχει παραδώσει μαθήματα ακροδεξιάς ατζέντας.

Σχετικά με την άρνηση του Κουβέλη να συνεργαστεί με τον Βενιζέλο και το ΠΑΣΟΚ του, ο Λοβέρδος ανέφερε πως αποτελεί μια δυσκολία, αλλά ο Κουβέλης και τα μνημόνια δήλωνε πως δεν θα ψηφίσει, και με τη Νέα Δημοκρατία πως δεν θα συνεργαστεί. Συνεπώς, η άρνηση του Φώτη μάλλον αποτελεί εγγύηση για την ενότητα της Κεντροαριστεράς της Δεξιάς.

Ο νέος μεγάλος Ανδρέας δεν παρέλειψε να ξεκαθαρίσει πόσο επικίνδυνες είναι οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ που ζητά δικαιοσύνη και διαφύλαξη της κοινωνικής συνοχής, ενώ όλη του η συνέντευξη αποτελεί ωδή στον αυτισμό των τεχνοκρατών και την ανακύκλωση στυμμένης λεμονόκουπας.

Single Post Navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: