Ρεμπελίσκος

Ομελέτα με χρυσά αυγά

chefΑφού η κυβέρνηση Σαμαρά φρόντισε να μαγειρέψει το πρωτογενές πλεόνασμα με βασικά συστατικά την ανεργία του 30%, κλειστά νοσοκομεία και σχολεία, κλειστές και προς κλείσιμο ΔΕΚΟ, ήρθε η ώρα να βάλουν το ταλέντο τους για το Success Story εσωτερικού. Μόνο που για να δέσει το γλυκό χρειάζονται τη συμβολή των βοηθών μαγείρων τους, που δεν είναι άλλοι από τη Χρυσή Αυγή.

Μετά τις οροθετικές ιερόδουλες, τα παιδιά των μεταναστών στους παιδικούς σταθμούς, την ανακατάληψη των πλατειών και τα εγκαίνια των στρατοπέδων συγκέντρωσης στα ελληνικά Νταχάου, τα πιστά τους σκυλιά συνεχίζουν την ανάπτυξη της αντζέντας Σαμαρά, με τον αντικομμουνισμό και τη δίωξη συνολικά της Αριστεράς.

Κατά δήλωση των ίδιων των χρυσαυγιτών έρχεται εμφύλιος, και κατά τις πράξεις τους σκοπεύουν να τον φέρουν. Οι αντισυστημικοί φασίστες σκοπεύουν να εξαλίψουν κάθε ανθρώπινο αίτημα΄για δικαιοσύνη, εργασιακά δικαιώματα και κάθε απαίτηση από τα αφεντικά τους. Εφοπλιστές, πετρελαιάδες, βιομήχανοι και κάθε λογής κεφαλαιοκράτες της χώρας, κοιμούνται ήσυχοι, αφού για όλα φροντίζει το άγρυπνο μάτι (και χέρι, και πόδι…) των έμμισθων υπηρετών τους.

Όλα τα παραπάνω αποτελούν ευχής έργο και αξίζουν συγχαρητήρια στον ίδιο τον Αντώνη Σαμαρά, που ο ίδιος πριν από λίγες εβδομάδες ασκούσε κριτική στους χρυσαυγίτες από βήματος της ΟΝΕΔ, γιατί όπως έλεγε, εκτός από τους μετανάστες, υπάρχουν και άλλοι εντός της χώρας που καίνε τη σημαία. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που ο ίδιος ο πρωθυπουργός δεν μπήκε καν στον κόπο να καταδικάσει την προχθεσινή επίθεση στο Πέραμα, αφού όπως λέει και μια γνωστή, αθλητική, ρήση “αίμα δεν είδαμε”.

Advertisements

Single Post Navigation

One thought on “Ομελέτα με χρυσά αυγά

  1. Αναρτήθηκε στην “Ιδεοπηγή”.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: