Ρεμπελίσκος

Ρατσισμός Ρε Φλώρε

Η πρώτη καλλιτεχνική πρωτοβουλία μίσους και ρατσισμού είναι γεγονός!

nazi_artist

Καλλιτεχνική Φασιστική Πρωτοβουλία ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΡΕ ΦΛΩΡΕ

 

Καλλιτέχνες ανήσυχοι (για την καταστροφή της χώρας από τους αναρχοάπλυτους), ενώνουν τις δυνάμεις υπέρ του φόβου, του ρατσισμού και του μίσους κι εναντιώνονται στην αδελφοσύνη, την αλληλεγγύη και την κάθε ελευθερία της έκφρασης. (Μαζί μπορούμε να ρίξουμε την Ελλάδα μια για πάντα στο σκοτάδι)

Σας προσκαλούμε στην πρώτη δράση του Ρατσισμός Ρε Φλώρε, ένα μεγάλο υπερθέαμα στα Αστέρια Γλυφάδας, το Σάββατο 3 Αυγούστου, την οποία εμπνεύστηκαν, διοργάνωσαν και χρηματοδότησαν αποκλειστικά οι εφοπλιστές φίλοι μας, και φρόντισαν για την παραγωγή και την προώθηση οι μιντιακοί φίλοι μας.

Το μπουκάλι θα κοστίζει 240 ευρώ για τέσσερα άτομα, ενώ το ποτό στο μπαρ 20 ευρώ.

Απευθυνθήκαμε σε φίλους και συναδέλφους, και όσοι από αυτούς έχουν αίσθημα ευθύνης για το καλό της πατρίδας, των αφεντικών μας και της νοοτροπίας του νεοέλληνα που μας έκανε πλούσιους, έσπευσαν να μας συμπαρασταθούν.

 

Συμμετέχουμε αναλαφάβητα:

Γιάννης Πλούταρχος

Νότης Σφακιανάκης

Σταμάτης Σπανουδάκης

Χρύσπα

Σταμάτης Γονίδης

Πέτρος Γαϊτάνος

Νίκος Καρβέλας

Αρτέμης (TXC)

Ματθαίος Γιαννούλης

Νίκος Βέρτης

Η Γωγώ από το Καφέ της Χαράς

και Guest Star ο ΜΕΓΑΛΟΣ ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης

 

Σάββατο 3 Αυγούστου

ΑΣΤΕΡΙΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, Παραλιακή

Ώρα Έναρξης : 22.30

 

Προπώληση εισιτηρίων: Δεν υπάρχει, όποιος θέλει να έρθει κατευθείαν και να περάσει από το face control του μαγαζιού. Θα υπάρχει ανιχνευτής ελληνικότητας και φασιστόμετρο.

 

Όλα τα έσοδα θα τα μοιραστούμε μεταξύ μας, γιατί έτσι που πάνε τα μαγαζιά μας, σε λίγο θα παίζουμε μόνο μπροστά σε φοιτητές και δεν θα έχουμε να βάλουμε βενζίνη στα Cayenne μας

Single Post Navigation

One thought on “Ρατσισμός Ρε Φλώρε

  1. Ο μόνος λόγος που γράφω αυτό το comment είναι επειδή μέσα στο κείμενοό σου αναφέρεις ένα μεγάλο όνομα της Ελληνικής hip-hop σκηνής, του Αρτέμη από τους Terror X Crew.Μπορείς να αναφέρεις κάποιον λόγο που να αξίζει να μπει σε μία λίστα με φασίστες τραγουδιστές και καλλιτέχνες, που αν και θα γίνω λίγο δικηγόρος του διαβόλου δεν πήραν όλοι ξεκάθαρα θέση υπέρ των φασιστών.Από την άλλη μπορώ να σου αναφέρω σχεδόν άπειρα τραγούδια και στοίχους τραγουδιών του που πέρνει θέση ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΤΑ των ακροδεξιών αποβρασμάτων.Τραγούδια οπώς “Να τους δω να τρέχουν” με στοίχο “Εγώ δεν είμαι γιάπης δεν είμαι χρυσαυγίτης” και “Το όνομά μου γραμμένο σε μαύρες λίστες, επικηρυγμένος από τις αρχές και τους φασίστες” και άπειρα ακόμα.Μην προσπαθήσεις να μου αναφέρεις το “Ξόδι” προτού το ακούσεις πολύ προσεχτικά μέχρι να το κατανοήσεις και μετά ακούσεις το “Ξόδι 2 (Η πικρή δικαίωση)”.Είναι διαφορετικό κάποιος να εξυμνεί την πατρίδα του από το να είναι φασίστας, ναζιστής, εθνικιστής ή οτιδήποτε άλλο που έχει να κάνει με την ιδέα της άριας φυλής και της ανωτερότητας σε σχέση με τους υπόλοιπους παγκόσμιους συνανθρώπους μας.Συνοπτικά ισχύει το εξής: ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ != ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: