Ρεμπελίσκος

Συμβουλές απομόνωσης από την ΕΛ.ΑΣ.

Με ανακούφιση δέχθηκαν γονείς σε όλη την επικράτεια, τις συμβουλές της αστυνομίας για την αναγνώριση υπόπτων για παιδοφιλία. Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη προχώρησε σε μια ιδιαιτέρως επιμορφωτική ανακοίνωση, με στόχο την εκπαίδευση των γονιών στην αναζήτηση υπόπτων που θέλουν να “πειράξουν” το παιδί τους.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο παιδόφιλος συχνάζει σε παιδικές χαρές και ίντερνετ καφέ, και στις περισσότερες περιπτώσεις, είναι άτομο “υπεράνω υποψίας”. Πολλές φορές μάλιστα, εργάζεται με παιδιά. Άρα, μοναχικοί άνθρωποι, καμμένοι νετάκηδες, γονείς άλλων παιδιών, γυμναστές, δάσκαλοι και πολλοί άλλοι, είναι όλοι ανωμαλάρες του κερατά.

Για την αστυνομία, ένας άνθρωπος δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για τα παιδιά, ενδέχεται να είναι παιδόφιλος. Στην περίπτωση που κάποιος προσφερθεί να τα κρατήσει για να σας εξυπηρετήσει, τότε σίγουρα έχει… βρώμικους σκοπούς, και δεν το κάνει για εσάς.

Ακόμα ειδικότερα, ένας άνθρωπος που εργάζεται με παιδιά, το πιθανότερο είναι να έχει σκοπό να ξεμοναχιάσει κάποιο παιδί, ενώ αν είναι και εκδηλωτικός με τα παιδιά, τότε φανταστείτε τι θα έκανε αν δεν ήσασταν παρώντες. Ειδικά στην περίπτωση που κάποιος ασχολείται με κάποιο παιδί όταν δεν είστε  παρόντες, δεν το κάνει για να ανοίξει η ψυχή του και να διασκεδάσει το παιδί, αλλά εντάσσεται η πράξη του στο… ψηστήρι που κάνει στο μοναχοπαίδι σας.

Οι συμβουλές της αστυνομίας, και η δική μας ενημέρωση των κριτηρίων που κάποιος καθίσταται ύποπτος, δεν σταματάνε όμως εδώ.

Εάν κάποιος είναι ελεύθερος, και δεν κλαίγεται όλη μέρα που είναι μόνος, τότε πιθανότατα να συμβαίνει αυτό, επειδή του αρέσει να χαϊδεύει παιδάκια. Αν πάλι έχει σύντροφο που έχει παιδιά από άλλο γάμο, και κρατάει καλή επαφή μαζί τους, το κάνει γιατί σκοπό έχει, ένα βράδυ που αυτή λείπει, να στριμώξει σε κάποια γωνία του σπιτιού το ανήλικο.

Δημόσιος κίνδυνος όμως είναι και κάποιος άνθρωπος, που και παντρεμένος είναι, και παιδιά έχει. Συγκεκριμένα, εάν κάποιος σαν τον παραπάνω, διασκεδάζει με τα παιδιά του παραπάνω από το… κανονικό, αυτό συμβαίνει αποκλειστικά και μόνο επειδή φτιάχνεται με τα παιδιά του, και ανυπομωνεί να… παίξουν μαζί του κι άλλα παιχνίδια.

Επίσης, κίνδυνο αποτελούν άνθρωποι που δείχνουν μεγαλύτερη κατανόηση στα παιδιά από το κανονικό, αλλά και άνθρωποι που φαίνεται τα παιδιά να τους συμπαθούν περισσότερο.

Τέλος, καραμπινάτη περίπτωση παιδόφιλου αποτελεί ο τύπος που θα δείτε σε ένα μπαρ, μια καφετέρια, ένα κλαμπ ή το δρόμο, και θα περιστοιχίζεται από παιδιά, τα οποία και είναι οι μόνοι φίλοι του.

Αναμένουμε με ανυπομονησία την επόμενη ανακοίνωση της αστυνομίας που θα μας επιμορφώσει και για άλλα μεγάλα ερωτήματα:

Τι ακριβώς υπονοεί ο νονός που κάθε χρόνο φέρνει λαμπάδα στο βαφτηστήρι; Τι κρυφό μήνυμα μεταφέρει αυτό το δώρο φαλικού σχήματος;

Τι έχει στο μυαλό του ο θείος που παίζει με τα ανίψια του, και κάνει πως διασκεδάζει με την παρέα των παιδιών; Τι σημαίνει “να πάω το παιδί σε μια θεατρική παράσταση”;

Και επιτέλους, τι στόχους έχει ο παππούς και η γιαγιά που κάθε τόσο είτε χαρτζιλικώνουν, είτε προσφέρουν καραμέλες και γλυκά στα παιδιά σας;

Το καλύτερο θα ήταν να αποκλείσετε από το περιβάλλον σας κάθε γνωστό και φίλο, αφού το πιθανότερο είναι όλοι να έχουν βάλει στο μάτι τα παιδιά σας. Επίσης εκπαιδέψτε και τα παιδιά σας να μην έχουν φίλους, αφού εκτός του ότι φίλοι δεν υπάρχουν και όλοι μπορεί να σου τη φέρουν, όλοι μπορεί να έχουν ένα δόλιο σχέδιο εναντίον σας, και  μπορεί να φανούν επικίνδυνοι και για το μέλλον των παιδιών των παιδιών.

Και ως γνωστών, του παιδιού σου το παιδί, το κάνεις ότι θες γιατί είσαι παππούς ή γιαγιά του.

Single Post Navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: