Ρεμπελίσκος

Απαγορεύεται το οτιδήποτε!

Σάλο προκάλεσαν οι δηλώσεις του Γιάννη Μιχελάκη για τους 400.000 ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, και η αγωνία του για τις απαγορεύσεις που ο αντιρατσιστικός νόμος θα επιφέρει.

Ο πρώην εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, μοιράστηκε τον πόνο του με τους ακροατές του Βήματος, αποκαλύπτοντας κάτι που κανένας δεν περίμενε. Η Νέα Δημοκρατία θέλει πίσω τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής.

Όταν έγιναν οι εκλογές πριν ένα χρόνο, ο κόμπος είχε φτάσει στο χτένι. Το κόμμα, μετά από χρόνια περιπλάνησης, με αποκορύφωμα την κυβέρνηση Καραμανλή, είχε χάσει τον προσανατολισμό του. Για την ακρίβεια, είχε μετατοπιστεί τόσο κεντρώα, που δεν ένιωθε τα άκρα του. Με την δολοφονία Γρηγορόπουλου κάτι πήγε να γίνει, αλλά φευ…

Τα άκρα της Νέας Δημοκρατίας, αφού μούδιασαν, έκαναν ένα τσουπ! και πήγαν παραδίπλα. Αλλά επειδή και ο Καρατζαφέρης αποδείχτηκε αφερέγγυος, έκαναν ακόμα ένα τσουπ! και έπεσαν στην αγκαλιά της Χρυσής Αυγής.

Βέβαια, η Νέα Δημοκρατία έχει αρχηγό τον Αντώνη της ΠΟΛΑΝ εδώ και πολύ καιρό, αλλά κάτι οι κωλοτούμπες για το μνημόνιο, κάτι τα στελέχη που μέχρι πριν λίγο καιρό είχε γύρω του, δεν ενέπνεαν καμία εμπιστοσύνη στους παλιούς ψηφοφόρους.

Έτσι, το κόμμα της λαϊκής δεξιάς ανασυνάχτηκε, οργανώθηκε, εμπλουτίστηκε με νέα στελέχη, ενώ επανέφερε και παλιά, έως και πολύ παλιά. Μερικά μάλιστα ακόμα μυρίζουν φορμόλη, όταν μιλάνε.

Κι αφού έβαλε σε μια τάξη το κόμμα του, άρχισε εκ νέου να το σέρνει προς τα δεξιά. Αφού δεν πάνε οι χρυσαυγίτες στη Νέα Δημοκρατία, θα πάει η Νέα Δημοκρατία στους χρυσαυγίτες.

Βορίδης, Άδωνις, Δένδιας, Φαήλος, Μπαλτάκος, Φιλιππακόπουλος, Ανδρεουλάκος και σία, όλοι επιστρατευμένοι για το καλό της παράταξης. Πογκρόμ κατά μεταναστών μέσω του Ξένιου Δία, έλεγχος της Παιδείας μέσω του Σχεδίου Αθηνά, στρατόπεδα συγκέντρωσης, επιστρατεύσεις εργαζομένων, ανακατάληψη των πόλεων, κατάργηση του νόμου για την ιθαγένεια. Όλα τα έχει κάνει ο Αντώνης, αλλά τους 400.000 δεν τους έχει δει να γυρνάνε πίσω.

Γι’ αυτό έφτασε ο Γιάννης Μιχελάκης να παραδεχτεί το αυτονόητο, μπας και το πάρουν το μήνυμα και γυρίσουν στην μαμά παράταξη.

Παλιότερα τα έλεγε ο Καρατζαφέρης. Ελάτε εδώ χουντικοί. Ελάτε εδώ βασιλικοί. Ελάτε εδώ χρυσαυγίτες. Ελάτε χίτες, συμμορίτες και βασανιστές. Ελάτε όλοι. Γι’ αυτό πρέπει να γυρίσει κι αυτός.

Μέχρι τότε τα λέει ο Μιχελάκης. Δεν γίνεται να απαγορεύεις το οτιδήποτε. Αφού η Νέα Δημοκρατία είναι ικανή για το οτιδήποτε. Ακόμα και να κυβερνήσει με τη Χρυσή Αυγή. Συγγενείς είναι έτσι κι αλλιώς, όπως δήλωσε κάποτε μια πονεμένη ψυχή…

Advertisements

Single Post Navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: